Lyskanalen


Jeg er opprinnelig utdannet lærer/adjunkt og har jobbet med mennesker i 30 år, derav 20 år som terapeut på hobbybasis ved siden av lærerjobben. Dette har gitt meg verdifull erfaring med mennesker.

I tillegg har jeg gått gjennom livet på en av og til litt humpete vei, som har hjulpet meg i retning av å tenke mer helhetlig rundt kropp og helse. Ved å  gå på kurs for å hjelpe meg selv gjennom disse periodene oppdaget jeg mine evner som healer, medium og klarsynt.

Jeg jobber nå  som alternativ terapeut og jobber med å formidle lys, energi og forbinde mennesker med sin egen dypeste kilde. Derav navnet Lyskanalen.

I denne prosessen bruker jeg min intuisjon og mitt klarsyn. Jeg jobber også med Guider som alltid er med meg og kommer med informasjon, via bilder, beskjeder og ord slik at jeg kan dele dem med dere.

Jeg har erfart at det meste av det klienter kommer med handler om følelser og mønstre som kroppen og sinnet og tror er sannheter, noe som kommer av mangel på kontakt med deres indre kjærne. Dette kan skape mange uønskede situasjoner, et turbulent følelsesliv og dårlig helse.

For å kunne ha det bra med oss selv er kunsten å kunne observere følelsene når de oppstår slik at man, i stedet for å hoppe i dem, kan se på dem og velge hvilke følelser man vil leve ut eller om vi vil reagere i det hele tatt.

Kunsten ligger i å ikke reagere, men agere slik at man ikke blir kasteball i eget følelsesliv.

I behandlingen/seansen kan flere hjelpere/åndelige veivisere og andre som har gått over på den andre siden komme gjennom for å opprette kontakt. De kommer gjennom når klienten har behov for noe fra deres side. Disse hjelperne bringer med seg sterke energier og sterke opplevelser. Jeg har alltid med meg to hjelpere,og av og til flere, som hjelper meg og forsterker healingkraften og sørger for at klientene får akkurat det de trenger.

Jeg åpner meg opp for den guddommelige kjærlighetskraften som jobber gjennom meg.
Denne kjærlighetskraften skiller ikke mellom raser, kjønn eller trosretninger.Alle fortjener kjærlighet og lys uansett hvem de er, hva de har gjort eller hva de tror eller ikke tror på.

Kjærlighetskraften er kraften som forener oss, som gjennomsyrer oss alle og er vår naturlige tilstand i oss selv.

I min jobb er min hensikt å hjelpe mennesker til å få kontakt med denne kraften i dem selv.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

kristi kvamsøe | Svar 06.12.2011 20.42

Spennande lesning og ei flott side.Lykke til videre.

Gro 07.12.2011 01.14

Tusen takk Kristi, og takk for du tok deg tid til å lesa sisa mi. God jul i vente

Erna | Svar 17.11.2011 22.22

Hei Gro!
Kjempeflott side Gro.
Interessant å lese om lyskanalen , dine behandlingsformer.
klem fra Erna

Monica | Svar 24.09.2011 21.16

Så spennende...skulle jo heller vært en måned hos deg

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.04 | 00:47

HVORDAN HAR DU GJORT MIN HUSBAND TILBAKE HJEMMEL MED HJELP AV EN VERKLIG OG EGEN SPELL CASTER DR ILEKHOJIE TEKST ELLER KONTAKT VIA WHATSAPP +2348147400259

...
12.04 | 19:23

Hei, jeg lurer på hvordan man kan føre en sjel over til den andre siden? Jeg er bare i nybegynnerfasen men har en sjel her som vil ha kontakt med meg.

...
05.03 | 08:50

Hei vi er et par som har kjøpt hus det skjer mye rart i huset og elektriske ting blir ødelagt .lyder og min samboer har hatt fysisk kontakt .vi syntes dette err

...
26.11 | 14:50

Hei det er meget fint forklart Håper jeg for engang kanalisering av deg savner mine kjære at det gjør vondt i hjerte rota . Venter spent at det blir min tur

...
Du liker denne siden