Kanalisering

Hva er kanalisering?

Kanalisering kan sies å være et samle-begrep på det å motta informasjon fra "den andre siden", andre dimensjoner eller hva man enn velger å kalle det. Det kalles kanalisering fordi den som mottar informasjonen fungerer som en kanal. Det er slik mange "kilder" å kanalisere og antagelig like mange måter å gjøre det på.

Jeg ser på meg selv som en veileder.
Under kanaliseringen formidler jeg det som hjelperne  ønsker å si, og det er anledning til å stille spørsmål underveis.

Det har ingen betydning for meg å vite hele din livshistorien, da jeg får vite hva du trenger hjelp til, her og nå.

Som oftest viser det seg at de spørsmål man måtte ha enten blir besvart før de er stilt, eller de viser seg å ikke være så viktig likevel, i forhold til det hjelperene har formidlet.


En seanse/behandling skjer ved at jeg som kanal mottar informasjon ved hjelp av universet og mitt samarbeid med guider og mitt høyere selv. Jeg stiller meg åpen for universet og ber om at den høyeste hensikt for deg blir kommunisert slik at veien videre kan bli klarere. Det er viktig å forstå at til slutt likevel er du som tar valgene. Universet kan bare vise deg mulighetene.


Informasjonen kan komme i form av bekreftelser på ting du kanskje har lurt på eller er usikker på, bevisstgjøring, informasjon om energiflyt i de forskjellige bevissthetskroppene dvs. fysisk, emosjonell, mental og spirituell/sjel.

Du kan få informasjon om sider ved deg selv der du blir bevisstgjort på din styrke, dine potensialer/evner. Det kan også bli klart for deg hva som er utfordringen ifbm din arbeidssituasjon, familie, ekteskap osv.

Jeg mottar informasjon i form av symboler, bilder, og følelser. Noen ganger kan en sjel vise seg: avdøde foreldre, besteforeldre osv. som ønsker å vise sin støtte, kjærlighet eller har noe å formidle.


Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Merete | Svar 26.09.2011 18:03

Meget spennende, Gro Jeg ønsker det lykke til!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.08 | 12:14

Fantastisk flott hjemmeside Gro Stooor klæm. Valva

...
09.11 | 20:07

Dette ser ut til å være en flott side Gro.Lys og gode tanker til deg <3

...
02.02 | 23:38

Heisann,fin heimesida.Lykke til frå May

...
10.10 | 01:02

Gratulerer så mye med flott hjemmeside Gro Karin!
Klem : )

...
Du liker denne siden