Behandling/Healing

Hvordan foregår så dette?Jeg bruker mitt klarsyn under healingen og får gjennom dette vite hva klienten trenger, ofte får jeg beskjeder som klienten trenger som kan virke forløsende. Slik kan vi sammen løse opp i blokkeringer og kutte negative bånd som kan skape sykdom, mangel på glede, dårlig selvbilde eller smerter fysisk eller psykisk.

Ofte er det følelser/opplevelser som har satt seg i kroppen og skaper blokkeringer i kroppen som vanskeliggjør det å ha god livskvalitet.

Det kan være at vi går inn i traumer fra tidligere som ikke er bevisst for ditt sinn, men som likevel lager store hinder i ditt liv. Når vi løser opp i disse hinderne vil disse mekanismene ikke lenger styre hvordan du reagerer på andre og du blir i større grad i stand til å velge hvordan du vil reagere i stedet for at du bare blir kastet fra den ene reaksjonen til den andre.

Via mitt klarsyn og min intuisjon blir jeg guidet slik at klienten hele tiden får det som han er klar for. Derfor kan det bli slik at TFT kan komme midt i en behandling uten at det er planlagt på forhånd. Slik blir hver enkelt  behandling unik.

Etter behandling oppleves det av mange at deres forhold til andre mennesker forandrer seg. At ting som føles vanskelig å få gjort, blir lettere å gjennomføre fordi man blir mer tilstedeværende og har mer flyt og energi i livet sitt. Ofte blir konflikter løst opp i uten at man egentlig vet hvordan, bare fordi man har det bedre med seg selv.
Konsekvensen av behandling kan også bli at man gjør store endringer i livet og tar valg som fører til at man lever med mer glede og balanse i livet.


En behandling varer fra 1 til 1 og 1/2 time.Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.05 | 13:35

Jeg er inntresert å følge med denne siden

...
15.05 | 15:21

Det kommer bankelyder og jeg mister energi og blir sliten, det er en ekkel følelse. J et får ikke sove, går hvileløst i rommet, sover dårlig. Hva koster det?

...
12.08 | 12:14

Fantastisk flott hjemmeside Gro Stooor klæm. Valva

...
22.04 | 21:55

Hei Gro Karin. Jeg lurer på når du skal ha neste meditasjonssirkel på Voss? Kunne tenkt meg å vært med på dette.

...
Du liker denne siden